În perioada pandemiei (ultimele 2 luni) am lucrat la un proiect prin care să te ajutăm să fii prima opțiune a angajatorului atunci când ești în căutarea unui loc de muncă.

Pentru că în ultimii ani am reușit atât prin activitatea Companiei de Recrutare ECIM cât și prin intermediul seriilor de eveniemente Cafeneaua cu Joburi să facilităm angajarea a mii de persoane ne-am dorit să putem influența viața mai multor persoane care să-și găsească jobul potrivit!

Am analizat atât din perspectiva celui care angajează cât și din perspectiva celui aflat în căutarea unui job și am înțeles că există soluții prin care cei doi se pot întâlni mai ușor… Prin VIDEO!

Nu inventăm noi roata… Aplicarea prin VIdeo CV există de ceva vreme…
Ceea ce am creat însă este un GHID ușor de parcurs și la fel de UȘOR de pus în practică prin care, aproape oricine, își poate crește șansele de a avea jobul dorit MUUUULT MAI REPEDE!

Ne-am pus în postura unui recrutor care primește CV-uri pe care le analizează fugitiv și care are la dispoziție un timp extrem de scurt pentru screening-ul de CV-uri…
Și ne-am gândit… Dar dacă în loc de 50 de CV-uri ar primi 48 de CV-uri clasice și 2 CV-uri în format video?
Cu siguranță ar începe prin a deschide Video CV-urile!
Pentru că ar fi deja ca la un prim interviu!

Așa că am pregătit pentru cei care vor să fie prima opțiune în fața anagajatorilor acest GHID care te va ajuta să fii diferit!
Să-ți faci un CV care să atragă ATENȚIA!

Și pentru că suntem încă în perioada stării de urgență oferim primelor 100 de persoane acces COMPLET GRATIS la ghidul care te propulsează în preferințele angajatorilor!

Atenție!
Doar primii 100 care se înregistrează pe https://videocv.pro/ și folosesc codul ghid100 vor avea acces la acest ghid care te învață cum să te angajezi mai ușor!

Cod de acces gratuit pentru primii 100: ghid100

Mult SUCCES și nu uita! FII DIFERIT!

Un proiect ECIM & Cafeneaua cu Joburi!